Esküvőm előtt mennyivel érdemes ruhát foglalnom kikölcsönzésre, a szalonban lévő menyasszonyi ruhák közül?


Szabad ruha mindig van. Nem biztos viszont, hogy aki sokáig halogatja, az időközben, igazán neki tetsző, az álmai ruháját megtestesítő szabad ruhát is talál.
Érdemes a készleten lévő, próbálható ruhák közül minél előbb, amikor még a nagy részükre nem került foglalási előjegyzés, akár 5-6 hónappal korábban a kölcsönzési szerződést megkötni.
A ruha korai lefoglalását az is indokolja, hogy olyan modelleket forgalmazunk, amelyek csak korlátozott mennyiségben találhatók meg a hazai és nemzetközi forgalomban egyaránt.
A bőséges szabad ruhaválaszték közül való válogatáshoz általánosságban javasolható október második felétől, február végéig lefoglalni az április-május-júniusi esküvőkre a menyasszonyi ruhákat. A július, augusztus és szeptember havi esküvőkre való ruhákat az esküvői főszezon miatt érdemes januártól március végéig lebiztosítani. Az év többi időszakára eső esküvők esetén nem szükséges ez a nagy időbiztonság, ugyanis azok már kiesnek az esküvői szezonból, bőséges lesz a szabad ruhák választéka.

 

Kölcsönözhetek azonnali elvitelre is ruhát?


Természetesen. Bőséges szín-, méret-, és fazon kínálattal rendelkezem. A kollekcióban találunk olyan szabad ruhát, amelyet Ön boldogan fog viselni, még akár aznap. Amennyiben olyan ruhát választ, amin alakítani való is van, azt rugalmasan kezelve, sürgősséggel megoldom. Érdemes azonban időben lefoglalnia a ruháját, mert minél előbb választ, annál több ruha közül tud válogatni, és nagyobb eséllyel lesz szabad az álmait megvalósító ruha.

 

A lefoglalt ruha helyett, ha meggondolom magam, kérhetek másikat?

Egy alkalommal erre ingyenesen lehetőséget adunk, bármikor a ruha alakra igazításáig.
Ha azt is szeretné újra módosítani, annak már van egy kis költségvonzata.

 

Ha önhibámon kívül meghiúsul az esküvőm, számíthatok valamilyen visszatérítésre a befizetett foglalóból?


A foglaló célja a szerződő felek kölcsönös biztosítéka. Gyakorlatban nem jár vissza, azonban kezeljük annyira rugalmasan a rendkívüli eseteket, hogy valamilyen módon segítsünk ebben. Például a foglalót beszámoljuk későbbi időben, vagy egyéb szolgáltatásunkra igénybe veheti.

 

Ruhasérülés esetén mi a teendő?

Szerencsére nálam igen ritkán fordul elő sérülés.
Elegendő időt szentelek arra, hogy a találkozók alkalmával átbeszélgessük mire jó vigyázni, hogyan előzhetők meg a balesetek. Nagyon gondosan alakra igazítva adjuk át a ruhákat, az uszályok felrögzítéseit is az adott modellekhez igazodva úgy végzem, hogy abban ne legyen korlátozva a mozgás, táncolni lehessen bennük

 

Nem önöktől vásárolt vagy bérelt ruhám mellé kölcsönözhetek kiegészítőket a szalonban?


Igen. Erre mindenkinek megadjuk a lehetőséget.